XXXII CAMINADA POPULAR DE L’AMETLLA DE MEROLA

Caminada 2020 27 de setembre a 31 de desembre de 2020. Us oferim la possibilitat de participar en la Caminada Popular de l’Ametlla de Merola de l’any 2020. Les condicions molts especials en que ens trobem ens condiciona l’organització i ens veiem obligats a plantejar-la d’una manera diferent però amb l’objectiu de mantenir l’esperit inicial de compaginar el caràcter lúdic i esportiu així com oferir als participants l’oportunitat de conèixer més a fons el nostre entorn natural, paisatgístic i patrimonial.

Portem 31 anys fent la Caminada Popular i no volem trencar una tradició tant arrelada que tanca les activitats que tenen lloc en els dies de la Festa Major i que ens retrobem, d’una manera o altra, la comunitat dels caminadors.Hem cercat una ruta assequible que passa per uns indrets, alguns ja visitats en anys anteriors, però trobant-ne de nous. Descobrirem camins nous i recuperarem antics senders per tal de crear un itinerari que quedarà a disposició dels aficionats a fer caminades i gaudir de la natura.Per mantenir les condicions de seguretat que ens recomanen, creiem oportú prescindir i evitar les trobades de gent i mantenir les distàncies de seguretat. Les característiques de la caminada d’enguany són:

  1. La caminada es podrà fer de manera totalment lliure, de forma individual, o en petit grup, des del 27 de setembre al 31 de de desembre. Això significa que no hi haurà inscripcions prèvies, ni controls ni esmorzar.
  2. La ruta estarà disponible en format de «track» a la pàgina web: www.ametllademerola.cat i també es podrà recuperar a partir del QR que adjuntem.
  3. Tothom que segueixi la ruta, algun dia del període fixat, us agrairíem que ens feu arribar els noms dels participants, algunes fotos i els comentaris que cregueu convenients. Cal enviar-ho per e-mail a: caminada@ametllademerola.cat.
  4. A partir del 31 de desembre es recopilarà tota la informació i estarà disponible a internet a través de la pàgina web: www.ametllademerola.cat. Així tindrem un record d’aquesta caminada especial.

Us convidem i animem cordialment a participar en aquesta activitat. Esperem que la pugueu gaudir i us resulti una experiència gratificant.