Avis Legal

Compra d’Entrades

Per la compra d’entrades són vàlids tots els tipus de targetes de qualsevol entitat bancària: Visa, Mastercard i Maestro. Després d’acceptar la compra es cobrarà mitjançant targeta de crèdit. El procés és absolutament confidencial i únicament l’entitat financera disposarà de la informació de la targeta.

Rebràs un mail confirmant la teva  compra. Les entrades s’hauran de recollir a la recepció fins a 10 minuts abans de l’inici de l’espectacle.

Aquesta web només permet la compra d’entrades, qualsevol altre acció relacionada, ja sigui canvi, anul·lació, etc, s’ha d’acordar amb l’Associació Cultural Esplai enviant un mail a teatre@ametllademerola.cat.

Privacitat

D’acord amb allò disposat en la vigent Llei Orgànica de Protecció de Dades de Caràcter Personal 15/1999 de 13 de desembre, us informem que les dades que ens proporcioneu formaran part d’un Fitxer amb dades del personal del qual són responsables solidàriament les entitats ASSOCIACIÓ DE VEÏNS DE L’AMETLLA DE MEROLA amb NIF G59987073 i L’ASSOCIACIÓ CULTURAL ESPLAI amb NIF G08406332. Ambdues entitats es troben a la Plaça del Teatre s/n, 08672 de l’Ametlla de Merola.

La única finalitat del Fitxer és la de tractar i processar les dades relatives a la seva persona per tal de proporcionar-los informació de l’activitat cultural que es desenvolupa a la ciutat, així com la realització d’estudis de preferències en aquests mitjans.

Posem en el vostre coneixement el dret que us assisteix d’accés, rectificació i cancel·lació al fitxer on consten les vostres dades, tal i com ho contempla la Llei Orgànica 15/1999 mitjançant el que disposa el R.D. 1720/2008 de 20 de desembre. En cas de voler exercir qualsevol dels drets esmentats, podeu enviar un mail a av@ametllademerola.cat