Sant Jordi 2014    Entrades                  Programa                  Entrades   BIG Hand 


26 d'abril · 8 tarda · Teatre de l'Ametlla de Merola


Sinopsi: : La SSM BigHand és una banda de percussió corporal, una experiència sensorial col•lectiva. És el resultat d'un grup de 30 persones no professionals en aquest àmbit, dirigides per Santi Serratosa, que creuen en les possibilitats de la música per afavorir uns hàbits de conducta sans i favorables dins el grup. 


La SSM BigHand és la branca artística del mètode SSM (Senyalització- Seqüenciació - Música) que fa ús de la percussió corporal com a eina pedagògica i musico-terapèutica.


La vida és ritme. El ritme és la durada del so entre els silencis (o tal vegada la durada del silenci entre dos sons). La música és el llenguatge amb què ens expressem. El cos és l'instrument i l'harmonia, la dansa de les nostres ànimes en un batec comú. La creativitat és el que ens mou a expressar-nos en aquesta pulsació compartida en format de Big Band.


Intèrprets: Alejandra Bertran, Ana Alvarado, Anna Miralpeix, Anna Vega, Cesc Vilarrubias, Clara Noguer, Cristina Fernández, David Cervantes, David Albacete, Enric Bastardas, Esther Comas, Helena Ayala, Laia Feliu, Maria de Lluc, Marc Sibilia, Mariona Castells,  Màrius Blanch, Miquel Pérez,  Mireia Ruiz, Noemi Arribas, Noemi Alonso, Salut Domènech, Siona Domènech, Toni Lara, Xènia Garrofé, Xevi Farré


Direcció i composició: Santi Serratosa
MÚSICA... A ESCENA! - Associació Musical Pau Casals


27 d'abril · 6 tarda · Teatre de l'Ametlla de Merola


De tots és sabuda la força narrativa que té la música i la seva importància en la posada en escena en el cinema, el teatre, l´òpera o la sarsuela, fins al punt d´esdevenir un gènere propi: el teatre musical. El repertori d´aquest concert vol retre un homenatge a moltes d´aquelles peces que tants bons moments ens han fet passar durant les nostres vides.Autors: Verdi, Mascagni, Wagner, Chueca, J. Williams, R.Rodgers, Andrew Lloyd Webber.

Direcció Musical: Francesc Vidal Vila i Bartolomé Garcia-Plata Gironés

REPERTORI

Cavalleria rusticana: Pietro Pascagni
Pagliacci: Ruggero Leoncavallo
Il Trovatore: Verdi
Il Rigoletto: Verdi
La Traviata: Verdi
The sound of music: Rodgers & Hammerstein
I dreamed a dream: Claude-Michel Schönberg.