XXVa Caminada Popular


Fotos1


Estem contents de comunicar-vos que hem arribat a vint-i-cinquena edició de la Caminada Popular de l'Ametlla de Merola. Aquest fet ens agradaria compartir-lo amb tots els amics i amigues que ens heu acompanyat durant aquests anys  i que gràcies a vosaltres hem pogut donar a conèixer l'entorn de l'Ametlla i l'hospitalitat de la seva gent. Us hi esperem!!!
Ara fa vint-i-cinc anys que uns joves il·lusionats i emprenedors van impulsar la primera caminada popular de l'Ametlla. No es podien imaginar que la iniciativa que engegaven arribés a la vint-i-cinquena edició d'un forma continuada i reeixida. La celebració d'aquest aniversari és el moment de reconèixer la seva empenta i el seu mèrit. En aquesta edició volem deixar-ne constància i, en especial, recordar al Jaume que ens va deixar al juliol del 2009 mentre complia generosament amb el seu compromís social.
Amb la voluntat de seguir amb l'objectiu inicial, volem continuar donant a conèixer el nostre entorn i redescobrint racons singulars amagats entre camins i senders que transcorren pel Sud de la comarca del Berguedà. Aquest any us proposem un recorregut que vorejarà els entorns fluvials del Llobregat i de les rieres de Merlès i de Merola tot passejant pel patrimoni històric i mil·lenari de Santa Maria de Merola. Ho complementarem amb una visió nostàlgica sobre el valuós patrimoni industrial de les colònies de Cal Riera i de Cal Vidal.


Tots sabem que n’és de sa i gratificant una passejada de bon matí pel mig de la natura i en bona companyia. Des de l’organització us animem a participar-hi. Segur que en gaudirem i ens quedarà un bon record d’aquesta activitat que tanca els actes de la Festa Major de l’Ametlla de Merola.


Seguint amb el criteri dels darrers anys, proposem l’alternativa d’una caminada una mica més curta per tal d’ampliar el ventall de participants.

 

Caminada Curta


Caminada Llarga


Distància


11,80 km.


15.40 Km.


Dificultat


Suau


Mitjana


Punt més baix


330 m


330 m.


Punt més alt


416 m.


517 m.


Desnivell acumulat


230 m.


355 m.Inscripcions:

El mateix dia de la sortida


• Grans: 8 €

• Menors de 14 anys: 5 €

Per a més informació:

• Tel. 699284964 (Cristina)

• Tel. 655467563 (Àngel)

Us esperem el diumenge, dia 29 de setembre, a les 8:00 del matí a la Plaça del Teatre per a participar en la caminada popular de l’Ametlla de Merola !!!

 
Itinerari
Cartell
Itinerari 2013
Cartell 2013


 

Per a veure imatges de les caminades dels anys anteriors: