XXIVa Caminada Popular

Ens apropem als vint-i-cinc anys de caminades populars. Aquestes ens han permès donar a conèixer el nostre entorn i redescobrir racons singulars amagats entre camins i senders que transcorren pel nord de la comarca del Bages i pel Sud del Berguedà.

 

L’acceptació creixent de la nostra caminada és el principal estímul que ens anima a seguir aquesta tradició i treballar per tal de contribuir en la conservació de vells camins que configuren el nostre paisatge rural.

La proposta d’enguany ens porta cap a la banda de Gaià. Tot i que passarem prop de punts tants emblemàtics com el Serrat de l’Àliga i la capella de Santa Àgata, que va ser ell lloc de l’esmorzar de la caminada de l’any 2007, ho farem per uns recorreguts nous seguint uns senders recuperats i d’altres que hem obert de nou.

Tots sabem que n’és de sa i gratificant una passejada de bon matí pel mig de la natura i en bona companyia. Des de l’organització us animem a participar-hi. Segur que en gaudirem i ens quedarà un bon record d’aquesta activitat que tanca els actes de la Festa Major de l’Ametlla de Merola.

Seguint amb el criteri dels darrers anys, proposem l’alternativa d’una caminada una mica més curta per tal d’ampliar el ventall de participants.

  Caminada Curta Caminada Llarga
Distància 11,850 Km. 14,350 Km.
Dificultat    Suau Mitjana
Punt més baix 330 m. 330 m.
Punt més alt 524 m. 524 m.
Desnivell Acumulat 280 m. 365 m.

Inscripcions:
El mateix dia de la sortida
• Grans: 8 €
• Menors de 14 anys: 5 €


Per a més informació:
• Tel. 699284964 (Cristina)
• Tel. 655467563 (Àngel)

Us esperem el diumenge, dia 30 de setembre, a les 8:00 del matí a la Plaça del Teatre per a participar en la caminada popular de l’Ametlla de Merola !!!
 
Itinerari
Cartell
Itinerari 2012

Cartell 2012
 
Per a veure imatges de les caminades dels anys anteriors: