Humans o animals sense més ?

 Els que de quan en quan pengem una notícia en aquesta pàgina no estem preparats per difondre fets com aquests, però seriem totalment injustos si no fóssim capaços de intentar-ho.

Era cap d'any, les 8 passades del vespre, una senyora cantava ratlla al penúltim 'quinto' de la jornada, li va tocar 'una tirada de franc', és a dir 2 euros per jugar el proper quinto. Era la seva primera partida, i va tenir ´sort'. A la mateixa taula hi havia familiars, i el seu marit, el seu presumpte assassí. A la darrera partida, aquest humà o animal sense més, també va demanar un cartró, cap dels dos va treure. La jornada de quinto va acabar, la gent va marxar i, malauradament, una persona, un ser humà, ho va fer havent guanyat la darrera 'tirada de franc' de la seva vida, perquè l'animal sense més que seia al seu costat, i va voler compartir amb ella el darrer quinto, 40 hores després es va convertir en el, hores d'ara encara presumpte, assassí.

Que podem dir ? Els que no en sabem d'això i no som científics pensem que aquests comportaments no són realment propis de ser humans, més aviat d'animals no racionals. Creiem que malauradament massa sovint s'utilitzen tots els tòpics, però potser ja és hora de recuperar aquella dita de, 'fets i no paraules'.

Els veïns de l'Ametlla de Merola rebutgen i reproven actituds com la succeïda.