XXIII CAMINADA POPULAR

La proposta de la caminada popular d’enguany és la de redescobrir uns racons del nostre entorn que havien estat claus en la vida social i familiar dels nostres pares, avis i de la resta d’avantpassats. Estem parlant de les fonts que es troben enmig dels boscos de les nostres contrades, que eren punt de trobada per a organitzar berenars, esmorzars i, fins i tot, alguna arrossada.

La caminada ens permetrà conèixer fins a 10 fonts, algunes tant conegudes com les de Cal Nissó, Sant Ramon, la Barraca, el Punt, la de l’Estevet, etc., Veurem que el pas del temps i l’abandonament han fet que algunes ja estiguin quasi perdudes, però encara poden ser recuperades. Amb aquesta caminada iniciem un primer pas, que és deixar constància de la seva existència i confiem que en futur sorgeixin iniciatives de cara a la seva recuperació.

Seguint amb el criteri que vam iniciar l’any passat, proposem l’alternativa d’una caminada més curta per tal d’ampliar el ventall de participants:

  Caminada Curta Caminada Llarga
Distància 10,500 Km. 16,000 Km.
Dificultat    Suau Mitjana
Punt més baix 330 m. 330 m.
Punt més alt 455 m. 563 m.
Desnivell Acumulat 210 m. 386 m.

 

Per a més informació:

• Tel. 699284964 (Cristina)

• Tel. 655467563 (Àngel)

Us esperem el diumenge, dia 25 de setembre, a les 8:00 del matí a la Plaça del Teatre per a participar en la caminada popular de l’Ametlla de Merola !!!

 

Itinerari
Cartell
Itinerari 2011 Cartell 2011

 

 

Per a veure imatges de la caminada de l'any passat:

Fotos d'en Pere Boixadera:
Fotos d'en Àngel Miralda:
Fotos d'en Josep Pintó: