XXII Caminada Popular

 

Després d’un mes de setembre molt intens i ple d’activitats, la gent de l’Ametlla de Merola el volem concloure amb la ja tradicional Caminada Popular. En portem fetes més de vint i continuem amb ganes de fer-vos conèixer camins i indrets de les nostres contrades, en un ambient entranyable i familiar.

La caminada d'enguany ens porta a redescobrir Santa Maria de Merola, petit nucli rural que donà nom a la nostra colònia i on podrem admirar, mentre esmorzem, l’Església i les singulars restes d’un antic castell que data del segle XI. D’un passat històric en passarem a veure’n un altre més recent, però de gran importància en el desenvolupament industrial del nostre País: la colònia de Cal Riera que, com totes les colònies, va patir la inexorable crisi del tèxtil i, mentre descansem en un refrescant avituallament, podrem veure els primers passos de cara a la seva preservació i recuperació gràcies a l’actuació de millora urbanística que està portant a terme l’Ajuntament de Puig-reig.

Volem que sigui una caminada adreçada a un ampli ventall de participants. Per això, enguany, preparem una caminada més curta i una de més llarga per als que tinguin més ganes de caminar.

Itinerari:

Itinerari Caminada Popular 2010

  Caminada Curta Caminada Llarga
Distància 11,370 km 16,260 km
Dificultat Suau Mitjana
Punt més baix 330 m 330 m
Punt més alt 425 m 503 m
Desnivell acumulat 185 m 342 m

 

Per a més informació                                               

 

·         Tel. 699284964 (Cristina)

·         Tel. 655467563 (Àngel)

·         Web: www.ametllademerola.cat

·         C.e.: ametlla.caminada@gmail.com

Imatges de la caminada de l'any passat:

89 fotos d'en Pere Boixadera:
34 fotos d'en Àngel Miralda:

Us esperem el diumenge, dia 26, a les 8:00 del matí a la Plaça del Teatre per fer la XXIIa Caminada Popular de l'Ametlla de Merola !!!