Representacions Pastorets 2009-10. ESPECTACULAR!

Es va tornar als orígens, com el 1878, a causa de la rehabilitació del teatre, l'església de L'Ametlla de Merola, va acollir els pastorets en dues representacions úniques i qui sap si irrepetibles.

En dues sessions que van omplir de gom a gom l'esglèsia de l'Ametlla de Merola, els Pastorets van fer un nou pas endavant i no només al solventar amb èxit el fet de no poder disposar el teatre.

Tot i no tenir ni l'espai ni els decorats del teatre, les representacions d'aquest cap de setmana van demostrar que amb enginy i esforç, els Pastorets de l'Ametlla de Merola no tenen límit.  L'espectacle va ser impactant i no només per la mística de l'esglèsia i la rellevància de tornar als orígens sinó per la combinació musica llum i escenografia, que suposava fer un pas de gengant endavant, segurament pensat per portar-lo a terme en el teatre rehabilitat però que, per circumstàncies, es va haver d'avançar. Tanmateix, alhora, els Pastorets de l'Ametlla de Merola van acabar de cop amb la certesa que fins a llavors tothom tenia de que no es podien fer fora del teatre.